Ένα βασικό μέλημα των γονιών είναι εάν θα πρέπει να βάλουν το παιδί τους στη διαδικασία εκμάθησης μίας ξένης γλώσσας και με ποιον τρόπο. Προσπάθησαμε λοιπόν να σκεφτούμε τις απορίες που θα μπορούσαν να έχουν οι γονείς και να τις απαντήσουμε στο παρακάτω κείμενο. Φυσικά εάν έχετε κάποιες περαιτέρω ερωτήσεις μπορείτε να τις διατυπώσετε στη γραμμή σχολίων.

Γιατί η κοινωνική μάθηση είναι ιδανική για το παιδί; Όλες οι μελέτες συνάδουν και συμφωνούν ότι το παιδί μαθαίνει καλύτερα όταν μαθαίνει με παρέα. Το παιδί αφομοιώνει καλύτερα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον.

«Η γνώση είναι δημιουργός της ευτυχίας», έλεγε ο Πλάτωνας. Πράγματι, η διαδικασία της μάθησης αποτελεί βασικό παράγοντα για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και οι αρχαίοι Έλληνες το απέδειξαν περίτρανα με την πνευματική παρακαταθήκη τους.

Το παρακάτω είναι ένα μάθημα όπως δεν πρέπει να γίνεται:

 

 

Σε μια κοινωνία σαν κι αυτή που ζούμε, πολύγλωσση και πολυπολιτισμική, οι ξένες γλώσσες έχουν γίνει απαραίτητο μέσο επιβίωσης για το σύγχρονο άνθρωπο. Σε ποια ηλικία, όμως, πρέπει τα παιδιά να αρχίζουν την εκμάθησή τους; Με ποιον τρόπο και πώς μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς;

Τρίμηνη δωρεάν συνδρομή από το Οκτώβριο ως το Δεκέμβριο στο BurlingtonEnglish, το οποίο είναι ένα συναρπαστικό και πρωτοποριακό διαδικτυακό πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών.

Τι ειναι το QLS;

Sunday, September 04, 2016

Το QLS είναι ένα Δίκτυο Κέντρων

Τι ειναι το QLS;

Sunday, September 04, 2016

Το QLS είναι ένα Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών Πιστοποιημένης Ποιότητας, τα οποία συμπορευόμενα πάνω σε κοινές αξίες και πρότυπα για την προσφορά Ξενόγλωσσων Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα, διαμορφώνουν ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό τοπίο για τους μαθητές και τους γονείς που τα εμπιστεύονται.

ΝΕΟ πρωτοποριακό πρόγραμμα ενίσχυσης της μάθησης που θα υλοποιηθεί από φέτος στο σχολείο μας, μέλος του Δικτύου QLS και θα δώσει life skills στους μαθητές μας πλέον των ξένων γλωσσών!

QLP - QLS LEARNING PROFILE

Sunday, September 04, 2016

Το krasopoulou my school για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με το QLP -QLS LEARNING PROFILE, ένα  Πρόγραμμα Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας που εφαρμόζει στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μέλη του Δικτύου του.

Page 1 of 2