Αγγλικα για ενηλικες

Βελτιωστε τα Αγγλικα σας πετυχετε τους στοχους και κερδιστε τη ζωη 

  Η αυτοπεποίθηση στην κατανόηση και τη χρήση των Αγγλικών μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας με πολλούς τρόπους. Μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στις σπουδές σας και να αυξήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή. Μπορεί ακόμα να σας βοηθήσει να κατανοείτε και να χρησιμοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πλήθος των πληροφοριών που υπάρχουν στο διαδίκτυο. 

  Ως οι ειδικοί στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, είμαστε σε θέση να σας φέρουμε πιο κοντά στα Αγγλικά και να σας βοηθήσουμε να μιλάτε, να ακούτε, να διαβάζετε και να γράφετε με αυτοπεποίθηση, ώστε να απολαμβάνετε στο έπακρο ότι σας προσφέρει η καθημερινότητά σας.

Χάρη στην υποστήριξη από την πιο ολοκληρωμένη σειρά διαδικτυακών εκπαιδευτικών πόρων, καθώς και στη δυνατότητα απόκτησης διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών σπουδών, με το krasopoulou my school έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Έτσι, είτε ξεκινάτε τώρα την εκμάθηση Αγγλικών, είτε θέλετε να φτάσετε σε υψηλό επίπεδο, είτε επιθυμείτε να χειρίζεστε τη γλώσσα άψογα, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών για σας.

Εξερευνήστε την απαράμιλλη σειρά μαθημάτων και μέσων υποστήριξης από το σημαντικότερο διδακτικό οργανισμό της αγγλικής γλώσσας, για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να απολαύσετε τη ζωή σας στο έπακρο.

 Διδασκαλία Αγγλικών. Έλεγχος των ικανοτήτων. Υποστήριξη της μάθησης.

  • Διδαχθείτε από έμπειρους καθηγητές ενηλίκων, υψηλής εξειδίκευσης, που παρέχουν την υποστήριξη και την προσωπική βοήθεια που χρειάζεστε.
  • Μάθετε μέσω ποικιλίας διδακτικών τεχνικών, μεταξύ άλλων με ομαδικές εργασίες σε επίπεδο δύο ατόμων, ομάδας ατόμων και τάξης.
  • Βελτιώστε τις ικανότητες και αποκτήστε αυτοπεποίθηση στη χρήση Αγγλικών γραπτώς και προφορικώς σε ευρύ φάσμα καταστάσεων και προσεγγίστε σχεδόν το επίπεδο ενός μορφωμένου αγγλόφωνου.
  • Φτάστε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας στις εξετάσεις Αγγλικής γλώσσας.
  • Στο τέλος κάθε τετραμήνου και σε ατομική συνάντηση με τον καθηγητή σας, θα συζητήσετε για την πρόοδό σας και τους τομείς στους οποίους πρέπει να εστιάσετε για περαιτέρω εξέλιξη, και θα λάβετε έγγραφη ενημέρωση για την πρόοδό σας.

Τα επίπεδα μας

  • Pre-Lower
  • Lower
  • Advanced
  • Proficiency