Συνεντευξη jennifer Krasopoulou στον τοπικο τυπο

Αγγλικά "Krasopoulou my school" - Επιτυχίες από το 1977

Το "Krasopoulou my School" είναι μέλος του

ποιοτικού δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS. Διδάσκει αποκλειστικά και μόνο την Αγγλική γλώσσα σε μικρά παιδιά για 46 χρόνια με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Συναντήσαμε την κα Jennifer Κρασοπούλου διευθύντρια του κέντρου και της ζητήσαμε να μας μιλήσει για τα ομολογουμένως καινοτόμα προγράμματα και τις πανελλήνιες βραβεύσεις του σχολείου.

Πότε πρέπει να αρχίσει ένα παιδί να μαθαίνει Αγγλικά?

Όσο νωρίτερά ξεκινήσει την επαφή με την ξένη γλώσσα τόσο το καλύτερο. Ιδανικό θα ήταν από την ηλικία των τριών έως επτά ετών. Η πλειονότητα όμως των μαθητών ξεκινάει στην Β' Δημοτικού.

Τι σας κάνει τόσο αποτελεσματικούς στη διδασκαλία Αγγλικών σε μικρά παιδιά;

Η μοντεσοριανη αγωγη και η πρακτικη της εφαρμογη στο σπιτι

μοντεσοριανη αγωγη

Το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στο κέντρο Ξένων Γλωσσών ‘’krasopoulou my school’’ στις 6:00 το απόγευμα η καθηγήτρια και ειδικός παιδαγωγός μοντεσοριανής αγωγής Ελένη Ιωαννίδου παρουσίαση την μοντεσοριανή αγωγή και πως μπορεί αυτή να εφαρμοστεί στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η συνάντηση διήρκεσε συνολικά 2 ώρες.

Το πρώτο μισάωρο έγινε παρουσίαση της Μοντεσοριανής αγωγής και των βασικών αρχών της.


κατόπιν θα ακολούθησε συζήτηση και το τελευταίο μισάωρο έγινε Workshop, για το πως η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί και βοηθήσει πρακτικά στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον.

Page 1 of 15