Μαρια Δουρτμε

Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2004 τα αποτελέσματα των πανελλήνιων την έστειλαν να σπουδάσει Iατρικά Eργαστήρια στο Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, απ’όπου απέκτησε και το αντίστοιχο πτυχίο.

Αρης Κλειωτης

 Ονομάζομαι Άρης Κλειώτης, γεννήθηκα στη Δράμα το 1996, μεγάλωσα εδώ μέχρι την ενηλικίωσή μου και είμαι κάτοχος προπτυχιακού (2019) και μεταπτυχιακού (2022) διπλώματος από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η ομαδα 2022-23

Jennifer Krasopoulou    Πελαγία Παπαδοπούλου

Ελενη ιωαννιδου

Γεννήθηκε στην Δράμα όμως την παιδική της ηλικία την πέρασε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Πελαγια Παπαδοπουλου

Η Πελαγία, γεννημένη το 1980, γέννημα θρέμμα Δραμινή, έδειξε αγάπη για την γλώσσα από το σχολείο ακόμα. Κάτοχος του πτυχίου Proficiency, εργάστηκε στο κέντρο Ξένων Γλωσσών "krasopoulou - my school" από το 1999 μέχρι το 2013 στο πλευρό της Jennifer Κρασοπούλου.

Κυραννα - Αννη Ζαραλη

Η Άννη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 και από το νηπιαγωγείο μέχρι και την τελευταία τάξη του λυκείου φοίτησε στο ιδιωτικό σχολείο Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Ολγα Ντινα

             Η Όλγα είναι καθηγήτρια Αγγλικών απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ.  Μια ενθουσιώδης καθηγήτρια Αγγλικών, με πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και πάνω από 8 χρόνια διδακτικής εμπειρίας.

Βασιλης Κρασοπουλος

Ο Βασίλης Κρασόπουλος είναι Διευθυντής και Ιδιοκτήτης του Κέντρου. Σύζυγος της Jennifer Κρασοπούλου και πατέρας 4 παιδιών.

Jennifer Krasopoulou

Η κυρία Jennifer γεννήθηκε στην Ζιμπάμπουε με μητρική γλώσσα τα Αγγλικά και διδάσκει την Αγγλική γλώσσα από το 1989. Είναι η διευθύντρια σπουδών του Κέντρου μας.