Αγγλικα για παιδια και εφηβους

Προγράμματα μαθημάτων και επίπεδα για παιδιά και εφήβους

Βελτίωση του επιπέδου των Αγγλικών και ανάπτυξη αυτοπεποίθησης

Η αυτοπεποίθηση στη χρήση της αγγλικής γλώσσας θα δώσει από νωρίς στο παιδί σας ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στο σχολείο και μια εξαιρετική αφετηρία για να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που απλώνονται μπροστά του στην εκπαίδευση, την απόκτηση προσόντων και την καριέρα του.

Τα μαθήματά μας είναι ειδικά σχεδιασμένα με γνώμονα το μοναδικό τρόπο μάθησης των παιδιών και διδάσκονται από καθηγητές υψηλής κατάρτισης και πολύχρονης εμπειρίας, που έχουν πάθος με την αγγλική γλώσσα και είναι ειδικευμένοι στην εκπαίδευση των παιδιών. Και όλα τα παραπάνω, σε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον.

Ενθαρρύνοντας τα παιδιά να μιλούν, να παίζουν και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, με φυσικό και διασκεδαστικό τρόπο, τα βοηθάμε να εξασκήσουν την ομιλία, τη γραφή και την ικανότητα κατανόησης του προφορικού λόγου, χωρίς να αισθάνονται ότι διδάσκονται.

Όλα αυτά, με την υποστήριξη της πληρέστερης στον κόσμο συλλογής διαδικτυακών εκπαιδευτικών πόρων για παιδιά.

Σιγουριά για σας, διασκέδαση για το παιδί σας.

Εξερευνήστε την απαράμιλλη σειρά μαθημάτων και μέσων υποστήριξης από το σημαντικότερο στον κόσμο διδακτικό οργανισμό της αγγλικής γλώσσας, για να δώσετε στο παιδί σας τις καλύτερες δυνατές βάσεις.

Διδασκαλία Αγγλικών. Έλεγχος των ικανοτήτων. Υποστήριξη της μάθησης.