Φοιτητες

       Ομάδα μαθητών που προετοιμάζονται για την εξέταση IELTS

    Βελτιώστε τα Αγγλικά σας και δημιουργήστε το μέλλον σας

Τα Αγγλικά είναι απαραίτητα στη σημερινή παγκόσμια κοινωνία. Είναι η γλώσσα των επιχειρήσεων, του διαδικτύου και του σύγχρονου πολιτισμού. Η αυτοπεποίθηση στη χρήση των Αγγλικών είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να φτάσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας στις σπουδές και στη ζωή σας.

Ως ο σημαντικότερος διδακτικός οργανισμός της αγγλικής γλώσσας στον κόσμο, είμαστε σε θέση να σας φέρουμε πιο κοντά στα Αγγλικά και να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις εκπαιδευτικές σας προοπτικές.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας και να σας δείξουμε το σωστό δρόμο για ένα επιτυχημένο μέλλον. Τα μαθήματά μας και οι διαδικτυακοί πόροι μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για ανθρώπους της ηλικίας σας, ενώ θα μάθετε τη γλώσσα μαζί με άλλους φοιτητές σαν και εσάς.

Ως εξειδικευμένο Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας το krasopoulou my school είναι ο καταλληλότερος οργανισμός για να σας βοηθήσει να πάρετε τη βαθμολογία που χρειάζεστε και να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο που ονειρεύεστε.

Εξερευνήστε την απαράμιλλη σειρά μαθημάτων και μέσων υποστήριξης από το σημαντικότερο διδακτικό οργανισμό της αγγλικής γλώσσας, για να θέσετε ισχυρές βάσεις για το μέλλον σας.

Διδασκαλία Αγγλικών. Έλεγχος των ικανοτήτων. Υποστήριξη της μάθησης.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα μαθημάτων

 • ΕΠΙΠΕΔΑ

  Pre-Lower, Lower, Advanced, Proficiency

 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ

  385€ τις 10 εβδομάδες για τμήμα 8 μαθητών

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ

  40 ώρες σε δέκα εβδομάδες, δύο μαθήματα την εβδομάδα

 • ΕΓΓΡΑΦΗ

  Για να κάνετε εγγραφή, κλείστε ένα δωρεάν κατατακτήριο τεστ

   

 

Για πληροφορίες σχετικά με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο και τις αργίες, επισκεφτείτε μας στο Κέντρο μας Ραιδεστού 2 στη Δράμα.