Η Ιστορια μας

Όλα ξεκίνησαν το 1977, όταν η κυρία Άννα Miele Κρασοπούλου, αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον χώρο της διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας.  Έχοντας ως όραμα της να διδάξει την μητρική της γλώσσα στα Ελληνόπουλα ιδρύει το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών επί την Ηπείρου 1 στην Δράμα.

Το 1980 μεταφέρει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και την έδρα της επιχείρησης επί της οδού Βοραζάνη 24 σε ένα νεοκλασικό σπίτι.

Το 1989 μεταφέρεται το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και η έδρα στην οδό Νικομήδειας 31 και δημιουργείτε ομόρρυθμος εταιρία Ο.Ε. μαζί με την Κρασοπούλου Αλεξάνδρα.

Στις 7 Ιανουαρίου 1993 διαλύεται η Ο.Ε. και γίνεται έναρξη Ατομικής επιχείρησης στο όνομα του Βασιλείου Κρασόπουλου και Διευθύντρια Σπουδών την κυρία Άννα Κρασοπούλου.

Τον Αύγουστο του ίδιου έτους 1993 συστήνεται εταιρία περιορισμένης ευθύνης Ε.Π.Ε. υπό την επωνυμία "ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ".  Είναι μία συνένωση 3 Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Συμμετέχουν ως εταίροι οι Μαλαμίδου Αφροδίτη, Κοντολά Αναστασία και Κρασοπούλου Άννα. Η εταιρία αρχίζει της εργασίες της τον Σεπτέμβριο του 1993 με 5 παραρτήματα. Κατά την διάρκεια της λειτουργίας της και μέχρι το 1996 δημιουργεί άλλα 3 παραρτήματα όλα μέσα στην πόλη της Δράμας. Τον Αύγουστο του 1996 αποχωρεί από την εταιρία η Μαλαμίδου Αφροδίτη 

Το 1999 διαλύεται το "ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ" ΕΠΕ αποχωρούν οι δύο εταίροι και δημιουργείτε η ατομική επιχείρηση Βασίλειος Κρασόπουλος με Διευθύντρια Σπουδών την κυρία Jennifer Κρασοπούλου και 2 Κέντρα Ξένων Γλωσσών ένα επί της Νικομήδειας 31 ως Κεντρικό & ένα επί της Εθνομαρτύρων 23. 

Το 2007 το Κεντρικό κατάστημα και η έδρα της επιχείρησης μεταφέρεται στην οδό Ραιδεστού 2 σε ιδιόκτητο κτίριο 110τμ. Την ίδια χρονιά το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “krasopoulou” πιστοποιείται και εφαρμόζει σύστημα ποιότητας με ISO 9001 : 2000 TUV AUSTRIA. Εξοπλίζεται με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας. Κάθε αίθουσα διαθέτει Η/Υ, σύνδεση στο internet, διαδραστικό πίνακα, cοmptuter room. Το 2010 μεταβιβάζεται το Κέντρο επί της οδού Εθνομαρτύρων 23 και η επιχείρηση λειτουργεί με το Κεντρικό κατάστημα της Ραιδεστού 2 μέχρι σήμερα.

Το 2016 γίνετε κανονικό μέλος QLS Schools of Excellence. Εισαγάγουμε νέα πρωτοπορικά προγράμματα όπως QLP -QLS LEARNING PROFILE και το ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ.

Όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητα της ήταν και είναι πάντα ο μαθητής, η οικογένεια του και η επίτευξη των στόχων τους ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών χωρίς χάσιμο χρόνου και περιττά έτη διδασκαλίας.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “krasopoulou” λειτουργεί από το 1977 και φέτος συμπληρώνει 47 χρόνια προσφοράς στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.