Πληροφοριες

 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ :

Ισαακίδου Μαρία & Βασίλης Κρασόπουλος

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ :

Ραιδεστού 2 :  Δευτέρα έως Παρασκευή     3:30 μ.μ.  - 9:30 μ.μ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 

Οι  εγγραφές  αρχίζουν  τη  ΔΕΥΤΕΡΑ  03  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ   και  τελειώνουν  την   ΣΑΒΒΑΤΟ  28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Γίνονται καθημερινά 10-30 π.µ. και 6:30-9:30 µ.µ. εκτός Σαββάτου που  γίνονται μόνον κατά τις  πρωινές  ώρες.  Όλοι οι μαθητές που φοίτησαν κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά στο Κέντρο ξαναγράφονται αυτόματα στην επόμενη τάξη.

Το πρόγραµµα του τµήµατός, τα δίδακτρα της τάξης καθώς και η λίστα  των  βιβλίων  που  θα  χρησιμοποιηθούν θα αποστέλλονται κάθε έτος με επιστολή στο σπίτι.  Παρακαλούμε  να  ελέγξετε  ότι  το  πρόγραµµα  που  παραδίδεται  δε  συμπίπτει  µε  άλλες  ακαδημαϊκές,  αθλητικές  ή  λοιπές  δραστηριότητές  σας  κατά  τις απογευματινές ώρες, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο για εµάς, να προγραμματίσουμε εκ νέου τα σχολαστικά μελετημένα ωράρια διδασκαλίας µας. Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την αποστολή της "Κάρτας διδάκτρων" η οποία θα περιλαμβάνει τα δίδακτρα του μαθητή μετά από τυχόν εκπτώσεις και τον διακανονισμό πληρωμής. Την "Κάρτας διδάκτρων" καλό είναι να φέρνετε μαζί σας κάθε φορά που θα πληρώνετε το αναγραφόμενο  συμφωνηθέν ποσό της δόσης. Κατά την αρχική σας εγγραφή στο σχολείο όπως επίσης και στις τάξεις Asenior και Cseniorσας προσφέρουμε δωρεάν μία σχολική τσάντα για να έχει ο μαθητής όλα τα βιβλία των Αγγλικών του μαζί. Η τσάντα είναι πολύ καλής ποιότητας και χρησιμοποιείται από τους μαθητές για 2 συνεχόμενα έτη.    

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

 Για τις τάξης Α & Β junior και A & seniorη έναρξη των µαθηµάτων για το σχολικό έτος 2014 – 2015 έχει ορισθεί η ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 και η λήξη στις  31 ΜΑΙΟΥ 2015, ενώ για τις τάξεις senior μέχρι και Proficiency η έναρξη των µαθηµάτων έχει ορισθεί η ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 και η λήξη στις 15 ΜΑΙΟΥ 2014.  Μερικά τμήματα μπορεί να  έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών και στο οποίο καθορίζονται όλοι οι όροι του προγράμματος.

 Σχολικές Αργίες 2014 – 2015

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών θα είναι κλειστό λόγω αργιών κατά τις ακόλουθες ημέρες και περιόδους : 

2014

 
28η Οκτωβρίου (Εθνική Επέτειος) 
17 Νοεμβρίου (Επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου) 
4 Δεκεμβρίου (Αγίας Βαρβάρας) 
24 Δεκεμβρίου – 7 Ιανουαρίου 2015 (Διακοπές Χριστουγέννων) 
         
2015
30 Ιανουαρίου (Τριών Ιεραρχών)
23 Φεβρουαρίου (Καθαρά Δευτέρα
25η Μαρτίου (Εθνική Επέτειος) 
06 Απριλίου – 19 Απριλίου (Πάσχα)
01 Μαΐου ( Πρωτομαγιά ) 
01 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος)
         

Πληροφορίες

Η διδακτική ώρα είναι 50’ λεπτά.                 Αριθμός μαθητών ανά τμήμα: 12

Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών, ιώσεων κ.λπ. το Κέντρο θα συμμορφώνεται με τις εκάστοτε υπουργικές αποφάσεις.  
         

Krasopoulou European Language