ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

To QLS - Krasopoulou my School τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο των Education Business Awards

για την Καινοτομία στην Διδασκαλία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS  με την Διαφοροποιημένη Διδασκαλία που εφαρμόζει βάσει των Μαθησιακών τύπων των μαθητών του που ανιχνεύει με το επιστημονικά έγκυρο τεστ QLP (QLS Learning Profile).

Τα βραβεία διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έχουν  σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Το Krasopoulou my school,που το 2023 συμπληρώνει 46 χρόνια πορείας στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα,  βραβεύτηκε  με το Χρυσό Βραβείο για την Καινοτομία στην Διδασκαλία. Το βραβείο είναι αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης αναζήτησης,  που οι άνθρωποι που αποτελούν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών  του QLS έκαναν, αφουγκραζόμενοι τις διαφορετικές ανάγκες που έχουν σήμερα οι μαθητές μας. Αναζητήθηκαν  τρόποι  με τους οποίους οι μαθητές μας  θα  γνωρίσουν την προσωπικότητά τους, καθώς και τον τρόπο που θα μαθαίνουν ευκολότερα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα έμφυτα χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Με βάση την θεωρία του H. Gardner για την Πολλαπλή Νοημοσύνη (Multiple Intelligences) διαφοροποιούμε την διδασκαλία μας με τους εξής τρόπους:

  • Ανακαλύπτουμε το μαθησιακό προφίλ του μαθητή με το QLP Test.
  • Εκπαιδεύουμε τον μαθητή και την οικογένειά του να αναγνωρίζει και να χρησιμοποιεί τα δυνατά του μαθησιακά χαρακτηριστικά.
  • Προσαρμόζουμε την διδασκαλία μας να καλύπτει όλους τους μαθησιακούς τύπους με τους εκπαιδευμένους καθηγητές μας, με τα σεμινάρια και το αποκλειστικό μας υλικό.

Έτσι ο κάθε μαθητής αποκτά αυτογνωσία σε σχέση με τον τρόπο που μαθαίνει καλύτερα, η διδασκαλία μας είναι πιο στοχευμένη και  ο μαθητής μας αποκτά εφόδια όχι μόνο γνώσης αλλά και εφόδια ζωής που θα τον ακολουθούν.

Τα Κ.Ξ.Γ QLS έχουν φέρει μια ήσυχη επανάσταση στην προσέγγιση της μάθησης  με τελικό αποδέκτη και ωφελούμενο τους μαθητές τους.

Το Χρυσό Βραβείο ήταν η τελική μας επιβράβευση!ΧΡΥΣΟ βραβείο Education Business Awards 2017, στην κατηγορία: «Καινοτομία στη Διδασκαλία».

Είναι η πλέον τιμητική διάκριση στο χώρο της Εκπαίδευσης και η επισφράγιση της υιοθέτησης του QLP (Τεστ Πολλαπλής Νοημοσύνης) και της προσαρμογής του τρόπου διδασκαλίας που ακολουθούμε στα σχολεία QLS ώστε να ωφελούνται όλοι οι μαθησιακοί τύποι.

Πρωτοπόροι για άλλη μια φορά με γνώμονα την ποιότητα! Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε καλύτερα αυτό που ξέρουμε καλά! Προσφέρουμε το ΧΡΥΣΟ αυτό βραβείο στους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς των σχολείων QLS που αγκάλιασαν το όραμά μας!