Γεννήθηκε στην Δράμα όμως την παιδική της ηλικία την πέρασε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Παρόλα αυτά κάτι πάντα την τραβούσε στις ρίζες της και έτσι όταν η οικογένεια της επέστρεψε στην Δράμα γράφτηκε στο Μουσικό σχολείο Δράμας.

Εκεί αγάπησε την μουσική και η τάση που είχε για τις τέχνες βρήκε τροφή και σημάδεψε για πάντα την προσωπικότητα και την ψυχή της, την έκανε ένα άνθρωπο ευαίσθητο στην τέχνη, την καλή μουσική, τις έδωσε την δυνατότητα να αναγνωρίζει και να εκτιμά το ωραίο, να ζητάει τροφή όχι μόνο σωματική αλλά και πνευματική. Παράλληλα με τις σπουδές στη μουσική ασχολήθηκε με τους Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και το σχέδιο.

Με αυτά τα εφόδια ξεκίνησε την ζωή ως νέος ενήλικας στο πανεπιστήμιο, στη νομική σχολή Θεσσαλονίκης, αλλά αυτή η επιστήμη, τόσο ακριβής και αυστηρή δεν κάλυπτε τις ανησυχίες της, δεν έδινε τροφή στις ανάγκες τις και έτσι μετά από πέντε χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα. 

Ψάχνοντας το εαυτό της και τη ζωή της, πήρε μία συμβουλή από ένα άνθρωπο τον οποίο δεν περίμενε. Η συμβουλή ήταν να ασχοληθεί με την διδασκαλία.

Αλλά η διδασκαλία όπως την ξέρουμε δεν είναι κάτι το οποίο την τραβούσε, έτσι, έφτασε να ανακαλύψει το Μοντεσσοριανό σύστημα  και αποφάσισε να ξεκινήσει την εκπαίδευση, μια εκπαίδευση δύσκολη, απαιτητική από άποψη γνώσεων και χρόνου ( ούτε στη νομική δεν είχε τόσο διάβασμα )

Όπως αποδείχτηκε, ήταν για την Ελένη μια στάση ζωής, ήταν μια ματιά πάνω από το παιδί την οποία δεν είχε συναντήσει, μια προσέγγιση απέναντι στο παιδί που την εκφράζει και την γεμίζει.

Με μεγάλη όρεξη και κέφι ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα δίγλωσσο ιδιωτικό σχολείο στη Κηφισιά. Ακόμα και εκεί συνέχισε να μαθαίνει για τα επόμενα τρία χρόνια, με τα παιδιά να είναι ο μεγαλύτερος της δάσκαλος.

Στόχος της είναι να μεταδώσει στα παιδιά την αγάπη της για την μουσική και το χορό, τς γνώσεις της για την ιστορία της τέχνης και να τα συνοδέψει στο ταξίδι που ξεκινάνε για τη γνώση.

Στο Κέντρο μας έχει αναλάβει τα τμήματα play & Learn για παιδιά 3,5-6 ετών και τα τμήματα Pre junior για παιδιά 6-8 ετών.

Είναι παντρεμένη και έχει δύο κοριτσάκια 5 και 2 χρονών.